Kis bevezetés

2011.12.07. 16:13

 Nos, hát igen igen, jól látod a blog címét szóval, ha úgy érzed szörnyülködni fogsz akkor szerintem ideje távozni. Nem fogom taglalni a leszbikus szex örömeit, hogy milyen formában és hogy is van ez kivitelezve, mert ezt hívják úgy hogy hálószoba titok. Szóval, ha ezt várod akkor is rossz helyen jársz.

 

Szerintem mindenkinek érthető hogy a nevemet miért nem fogom leírni szóval maradjunk csak a Papucsorránbojt-nál. 18 éves múltam, és több mint két éve egy lánnyal élek párkapcsolatba. A szüleim szeretnek így is nem tagadnak ki a testvéreimnek sincs ezzel különösebb problémája, sőt néha még mókásnak is tartják.

 

Nem vallom magamat egy szivárvány harcosnak sem nagy leszbikusnak, sose voltam egy másolat így ami érdekel azzal foglalkozok. Nem ítélem el a férfitársadalmat (bár lenne miért…) és igaz van egy feminista természetem még sem álok ki az utcára egy homoszexualitás felíratú pólóba.

 

Van egy meleg közöségi oldal, ami kicsit olyan mint az iwiw a facebook stb. Nem társkereső bár páran arra használják, amivel nincs is semmi baj. A probléma abból ered, hogy hetero párok hármashoz keresnek partnert… illetve az erősebb nem képviselői itt keresnek magunka friss húst, akit majd ők meg térítenek.

 

Fel hívom a figyelmet attól mert valaki meleg, leszbikus, biszexuális ugyan olyan ember, ha te se dugsz meg mindenkit az utcán aki meg látsz ők sem fognak;) Nem muszáj szeretni a melegeket de amíg ő sem megy oda és basz le neked egy kurva nagy pofont addig neked se kell mert ugyebár emberek vagyunk. Félreértés ne essék ez nem egy „emberekre rá tukmálom hogy szeressék a melegeket blog” hanem csak a személyes véleményem és a velem meg történt események.

 

És amit mostanába megfigyeltem a nagy Magyarországon, hogy nem szeretjük a melegeket, de azért nézzük meg a H&M-nek a mostani reklámját;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://papucsorranbojt.blog.hu/api/trackback/id/tr233445878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása