Bácsi vagy Néni?

2011.12.15. 12:23

 

 Anyu, ő néni, vagy bácsi? Nézd már az csaj? Most ő lány, vagy fiú?

Én nem szembesülők ezzekel a próblémákal, de a környezetemben lévők elég sokszor. Több ismerősömnél előfordult már, hogy lány létére fiúnak nézték. Persze az oké, hogy fiú cuccokat hordanak, de ők nem fiúk, és nem is szeretnének azok lenni. Lányok, akik így érzik jól magukat, teljesen elvonatkoztatva attól hogy leszbikus, vagy sem. Viszont az emberek általában nagy szemekkel néznek, ha bemutatkozik, vagy csak utazik a buszon és épp megszólítják.

Valószínűleg, ha esetleg kövér vagy neked se esik jól hogy néznek, és hangosan megjegyzéseket tesznek, vagy ha teljesen el térsz a 21. századi „népviseletől”. Ezzeknek a lányoknak úgyanúgy nem esik jól.

 

De ha már őket enyire kinézzük,  akkor vegyük kicsit elő az eszünket. Miért baj, hogy ő igy néz ki?

Nézzünk meg egy focistát, aki baszom nagy gyémánt fülbevalót hord, alapozót ken az arcára, és borotválja a lábát. Vagy a mostani alfakakaduk, akiknál ez mind szerepel, és mellette vényakú  felsőben virít a szőrmentes felsőteste (mert persze le borotválja), és esetleg még egy kis szájfénnyel is fel dobja, mert „úgy vagyok szexi”. (Persze az csak „szőlőzsír”) Vagy egy rózsaszín felső egy férfin, egy nagyon buzi rózsaszin felső… vagy ami még jobb, rózsaszín vényakú felső. Mikor ilyen „férfiakat” látok nem csodálkozok saját magamon, hogy barátnőm van.

 

Most komolyan hölgyeim, tényleg ők azok akik fú de szexi pasik? Együt járhattok a dm-be, és lehet, hogy több mindent rak a kosárba mint te, és ennek a felét te is használhatod.

Most tényleg, nektek ez kell? És közben meg a nőtársadat leszbized…

A bejegyzés trackback címe:

https://papucsorranbojt.blog.hu/api/trackback/id/tr563465671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása